Kuvassa on yksityiskohta Torinossa olevan rakennuksen julkisivusta. On oikeastaan sääli, että näin kaunis, harmoninen ja elegantti rakennuksen osa saa harvoin huomioita. Se on monta metriä ihmisen katseen yläpuolella oleva pieni alue osana  suurta rakennusta. Harva kulkija edes nostaa katsettaan riittävän ylös, nähdäkseen tämän. Silloinkin, kun sen näkee, se tahtoo hukkua suuren julkisivun muihin yksityiskohtiin. Valokuvaus on mainio keino saada huomiomme yksityiskohtien kauneuteen. Valokuvan avulla osaamme arvostaa sellaista, mikä muutoin olisi tuomittu jäämään ilman huomiota.

Tämä kyseinen yksityiskohta saa minut rauhoittumaan. Sen elegantit mittasuhteet ovat lepoa silmälle sekä mielelle. Harmonialla on tosiaan kyky rauhoittaa levoton mieli.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

52-vuotias tietokirjailija ja symbolitutkija Liisa Väisänen ihmettelee ihmistä ja maailmaa. Eri viikonpäivinä on temoiltaan vaihetelevia kirjoituksia. Siten lukijoiden on helpompi löytää omat kiinnostuksen kohteensa. Teemat ovat seuraavat: symbolisunnuntai, taidetiistai, kuvan keskiviikko ja toisinaan persoonallinen perjantai. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
Joulukuu
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla