Kirjoitukset avainsanalla meri

Tämä kuva kiehtoo minua, samalla tavoin, kuin minua kiehtoo vesi ja sen valtava voima. Vesi läpinäkyvänä on helposti heikon ja voimattoman näköinen. Silti kaikki näemme luonnossa veden voimaa kallion halkeamissa, rotkoissa ja rannoilla.

Minuun vedellä on toinenkin voimallinen vaikutus. Se kiehtoo ennen kaikkea pyörteenä siten, että vaarasta huolimatta en voi pyörteitä katsellessani olla tuntemamatta halua hypätä siihen, pyörteen silmään.Toki järki on aina voittanut, en ole koskaan  antautunut veden vietäväksi. Mutta siinä on jotain selittämättömän vahvaa. Olen usein miettinyt, että ehkä voima itsessään on niin vahvasti mieleen vaikuttava, että se tuntuu magneetin omaiselta. Tämä kuva ilmaisee voiman taidokkaalla tavalla.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuvakeskiviikkona kuva puhukoon puolestaan. Tässä kuvassa kiehtoo minua liike. Vanhan mallinen, hyvin hoidettu auto ajaa Havannan rantatiellä. Auto liikkuu ja taustalla oleva meri lyö laineita kadulle. Tässä kuvassa maistuu merisuola samalla, kun se herättää kaipuuta menneeseen aikaan.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

52-vuotias tietokirjailija ja symbolitutkija Liisa Väisänen ihmettelee ihmistä ja maailmaa. Eri viikonpäivinä on temoiltaan vaihetelevia kirjoituksia. Siten lukijoiden on helpompi löytää omat kiinnostuksen kohteensa. Teemat ovat seuraavat: symbolisunnuntai, taidetiistai, kuvan keskiviikko ja toisinaan persoonallinen perjantai. 

Blogiarkisto

2017
Joulukuu
2016

Kategoriat