Kirjoitukset avainsanalla tuntematon

Kaikki uusi herättää uteliaisuutta ja avaa silmiämme sekä herättää kysymyksiä, jos se pysyy riittävän kaukana. Kuvan takana vieras ei pelota. Kun näemme kauniin kuvan Laoslaisesta tanssijattaresta esiintymässä teatterinlavalla ihailemme hänen päähinettään, joka muuten kuvaa valaistumista. Samoin hänen käsiensä hienostuneet asennot saavat arvuuttelemaan niiden sanomaa syvemminkin.

Jos neito tulisi vastaan aamunmetrossa, se saattaisi ärsyttää, herättää vihamielisyyttä ja kielteisiä tunteita. Vieras on mukavaa, kunhan pysyy kaukana minusta tai antaa minulle mahdollisuuden lähestyä sitä silloin ja siinä vauhdissa, kuin minä haluan.  Kuva saa olla totta, kunhan se ei ole sitä minun takapihallani tai minun aamumetrossani.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

52-vuotias tietokirjailija ja symbolitutkija Liisa Väisänen ihmettelee ihmistä ja maailmaa. Eri viikonpäivinä on temoiltaan vaihetelevia kirjoituksia. Siten lukijoiden on helpompi löytää omat kiinnostuksen kohteensa. Teemat ovat seuraavat: symbolisunnuntai, taidetiistai, kuvan keskiviikko ja toisinaan persoonallinen perjantai. 

Blogiarkisto

2017
Joulukuu
2016

Kategoriat