Kirjoitukset avainsanalla LAIMINLYÖNTI

Minulla on tapana suhtautua intohimoisesti elämääni, myös työhöni. En osaa tehdä mitään puolittain. Niinpä löydän itseni jatkuvasti tilanteesta, jossa olen jaksamiseni äärirajoilla. Toisaalta olen onnekkaista onnekkaimpia. Saanhan tehdä työtä, jota rakastan. Toisaalta juuri se rakkaus on vaaratila. Ei ole turhaa,  että rakkaus oli sairausmääritelmä pitkälle 1800-luvulle saakka. Rakkaus saa tekemään hulluuksia sen tiedämme kaikki. Rakkaus työhön ei ole tästä poikkeus. Rakkaus työtä kohtaan saa valvomaan öitä ja olemaan syömättä päivisin. Rakkaus työhön saa meidät jopa laiminlyömään paitsi omaa itseämme ja kehoamme myös lähimmäisiämme.

Rakkaus työhön ajaa meidät yhä uudestaan ja uudestaan tilanteeseen, jossa oma terveys alkaa reistailemaan ja fysiikka huutaa kaikin keinoin: lopeta! Toivuttuamme neljännestä keuhkoputkentulehduksesta ja viidennestä vastahaavasta luulemme oppineemme jotain. Mitä vielä? Rakkaudesta ja intohimosta sairastunut pää taas odottaa seuraavaa kiinnostavaa työ ideaa. Kaikki vaivat unohtuvat ja intohimo kuljettaa valvotusta yöstä toiseen.

Elämä on tasapainoilua. Myös työelämä. Kiitos kaikille läheisille, jotka kaikesta huolimatta jaksatte rinnallani.

Kommentit (2)

Irene
1/2 | 

Olet ihan Super🌺 Ja hyvä esimerkki muille positiivisesta asenteesta! Hymyä päivään❤️

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

52-vuotias tietokirjailija ja symbolitutkija Liisa Väisänen ihmettelee ihmistä ja maailmaa. Eri viikonpäivinä on temoiltaan vaihetelevia kirjoituksia. Siten lukijoiden on helpompi löytää omat kiinnostuksen kohteensa. Teemat ovat seuraavat: symbolisunnuntai, taidetiistai, kuvan keskiviikko ja toisinaan persoonallinen perjantai. 

Blogiarkisto

2017
Joulukuu
2016

Kategoriat