Ei mennyt ihan putkeen tämä yhdellä otolla tehty parvekevideoni, joten korjataanpa pari yksityiskohtaaa. Hajuhernelajikkeet ovat Purple Cupid ja Villa Roma. Ektorp-tangoilla ei toki keiku rasioita vaan Fintorp-tangoilla on ruokailuvälinetelineitä kukkaruukkuina. 

Äänitehosteetkin ovat hupaisat. Minulle pingahti kesken kaiken Messenger-pikaviesti, ja ovi narisi pahaenteisesti. Mutta älkää antako näiden häiritä!

Tervetuloa siis virtuaalikierrokselle  parvekkeelleni!

Kommentit (6)

Maija
Liittynyt15.10.2015

Kiva kun tykkäsit Belladonna! Tarkoitukseni oli näyttää, millainen parvekkeeni on tilana (eli ei todellakaan mikään ylellisen iso patio tai kattopuutarha), kun kukkakuvat ovat yleensä lähikuvia, joissa ei ympäristö näy. Olen yrittänyt ottaa yleiskuvia kamerallakin, mutta linssit vääristävät tilaa eikä kuvista tule kummoisia. Siksi siis video. Sain nuoremmalta sukupolvelta palautetta, että tuosta olisi riittänyt asiaa 4-5 videopostaukseen, mutta kun parveke on vain yksi aiheistani niin mielestäni en voi antaa sen rönsyillä liikaa. Mutta katsotaan nyt, ehkä teen niitä lisääkin.

MarjattaP

Ihan kivan videon olet saanut kuvattua ja häiriöistä ei tarvitse välittää.  Paljon saa mahtumaan pienellekin parvekkeelle kun oikein järjestelee.  Toivottavasti jatko-osia seuraa.

Maija
Liittynyt15.10.2015

Juu, täydellisyyshän on tylsää :) Tänä vuonna minulle taitaa tulla vähän myöhäisempi kukkasesonki kuin yleensä. Monena kesänä parvekkeellani on ollut jo kesäkuun alkupuolella täysi viidakko, kun olen ostanut taimet valmiiksi kasvatettuina ja kukkivina. Nyt kasvatan enemmän itse, ja se vie aikaa.

Mannis

Suurkiitos tästä videosta! Minulla on nimittäin aivan samanlainen parveke (länteen ja talo rakennettu -60), ja olen pääni puhki miettinyt, miten istutuksia asettelisin. Taas sain lisää vinkkejä, kiitos!

Ehkäpä saamme nähdä lisääkin videoita partsiltasi - vaikka aina uuden vuodenajan koittaessa :)

Mannis

P.s. Kylläpä voi olla jollakulla miellyttävä ääni :)

Maija
Liittynyt15.10.2015

Mannis kirjoitti:

P.s. Kylläpä voi olla jollakulla miellyttävä ääni :)

Hih hih Mannis, omaa ääntään ei kuule kuten vieras, mutta mieheni mukaan se oli tärkeä vetovoimatekijä silloin 20 vuotta sitten. Hänellä oli tapana kuunnella ääntäni kotipuhelimeni puhelinvastaajasta, kun olin töissä.

Seuraa 

Tietyssä iässä olet, kun tiedät menettäneesi jotakin tärkeää ikääntymisen takia, eikä se jokin tule enää koskaan takaisin. Minä menetin terveyteni, yöuneni, juoksemisen, joogan, 7 pahvilaatikollista huolellisesti kerättyjä vaatteita ja identiteettini.

Vastalahjaksi sain krooniset kivut ja 15 kiloa läskiä sekä vakaumuksen, että ikä on kaikkea muuta kuin numero. Nukun jo paremmin enkä enää tarvitse kipulääkkeitä päivittäin, mutta toivon, että pystyn vielä joskus kävelemään yli puoli tuntia kerralla.

Blogi kertoo kaikesta, mitä tietty ikä mukanaan tuo: ainakin krempoista ja niiden hoitamisesta lääkkeellisin ja lääkkeettömin keinoin, uuden vaatevaraston keräämisestä, kodinhoidosta ja parvekepuutarhan vaalimisesta. Vähän myös kiukusta, joka herää, kun joka puolella kehotetaan ikääntyviä liikkumaan. Ikään kuin se olisi ratkaisu kaikkeen.

Tietyssä iässä -blogi jatkaa  Dementin omainen -blogini ja Parveke länteen -blogini jalanjäljillä, mutta aihepiiri on laajempi. Olen Maija Rauha, 57-vuotias brunetti. Kirjoittaminen on minulle sekä ammatti että harrastus. Tervetuloa tiettyyn ikään!

--

Oletko Facebookissa? Käy tykkäämässä Tietyssä iässä -sivusta, niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista blogikirjoituksista!

--

Tavoitat minut osoitteesta maijarauha@gmail.com

--

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram