Ei mennyt ihan putkeen tämä yhdellä otolla tehty parvekevideoni, joten korjataanpa pari yksityiskohtaaa. Hajuhernelajikkeet ovat Purple Cupid ja Villa Roma. Ektorp-tangoilla ei toki keiku rasioita vaan Fintorp-tangoilla on ruokailuvälinetelineitä kukkaruukkuina. 

Äänitehosteetkin ovat hupaisat. Minulle pingahti kesken kaiken Messenger-pikaviesti, ja ovi narisi pahaenteisesti. Mutta älkää antako näiden häiritä!

Tervetuloa siis virtuaalikierrokselle  parvekkeelleni!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

Maija
Liittynyt15.10.2015

Kiva kun tykkäsit Belladonna! Tarkoitukseni oli näyttää, millainen parvekkeeni on tilana (eli ei todellakaan mikään ylellisen iso patio tai kattopuutarha), kun kukkakuvat ovat yleensä lähikuvia, joissa ei ympäristö näy. Olen yrittänyt ottaa yleiskuvia kamerallakin, mutta linssit vääristävät tilaa eikä kuvista tule kummoisia. Siksi siis video. Sain nuoremmalta sukupolvelta palautetta, että tuosta olisi riittänyt asiaa 4-5 videopostaukseen, mutta kun parveke on vain yksi aiheistani niin mielestäni en voi antaa sen rönsyillä liikaa. Mutta katsotaan nyt, ehkä teen niitä lisääkin.

MarjattaP
2/6 | 

Ihan kivan videon olet saanut kuvattua ja häiriöistä ei tarvitse välittää.  Paljon saa mahtumaan pienellekin parvekkeelle kun oikein järjestelee.  Toivottavasti jatko-osia seuraa.

Maija
Liittynyt15.10.2015
3/6 | 

Juu, täydellisyyshän on tylsää :) Tänä vuonna minulle taitaa tulla vähän myöhäisempi kukkasesonki kuin yleensä. Monena kesänä parvekkeellani on ollut jo kesäkuun alkupuolella täysi viidakko, kun olen ostanut taimet valmiiksi kasvatettuina ja kukkivina. Nyt kasvatan enemmän itse, ja se vie aikaa.

Mannis
4/6 | 

Suurkiitos tästä videosta! Minulla on nimittäin aivan samanlainen parveke (länteen ja talo rakennettu -60), ja olen pääni puhki miettinyt, miten istutuksia asettelisin. Taas sain lisää vinkkejä, kiitos!

Ehkäpä saamme nähdä lisääkin videoita partsiltasi - vaikka aina uuden vuodenajan koittaessa :)

Mannis

P.s. Kylläpä voi olla jollakulla miellyttävä ääni :)

Maija
Liittynyt15.10.2015
5/6 | 

Mannis kirjoitti:

P.s. Kylläpä voi olla jollakulla miellyttävä ääni :)

Hih hih Mannis, omaa ääntään ei kuule kuten vieras, mutta mieheni mukaan se oli tärkeä vetovoimatekijä silloin 20 vuotta sitten. Hänellä oli tapana kuunnella ääntäni kotipuhelimeni puhelinvastaajasta, kun olin töissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tietyssä iässä olet, kun tiedät menettäneesi jotakin tärkeää ikääntymisen takia. Itse en enää pysty esimerkiksi kävelemään pitkiä matkoja. Olen krooninen kipupotilas ja minulla on juuri todettu verenpainetauti. Blogin vakioaiheita ovatkin krempat ja niiden hoidot sekä kaikenlainen haikailu ja kiukuttelu. Erityisesti minua harmittaa, kun liikuntaa pidetään ratkaisuna vähän kaikkeen, vaikka minulle se toi elinikäiset vammat. Iloa minulle tuottavat kaunis koti ja vaatteet sekä parvekepuutahan hoito ja kukat. Nämä aiheet näkyvät myös blogissani.

Olen Maija Rauha, 59. Kirjoittaminen on minulle sekä ammatti että harrastus. Tervetuloa tiettyyn ikään!

--

Oletko Facebookissa? Käy tykkäämässä Tietyssä iässä -sivusta, niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista blogikirjoituksista!

--

Tavoitat minut osoitteesta maijarauha@gmail.com

--

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016