Juhlat tulossa, eikä taaskaan kaapissa mitään päällepantavaa? Nämä syötävän ihanat kenkäkorut ratkaisevat pulmasi. Klips kenkiin, ja tuhat kertaa käytetty pikkumusta on kuin uusi.

Firman pikkujoulut pidettiin heti työpäivän perään. Minulla oli työasuna tummansiniset farkut ja paita sekä shaali. Bilevaihteelle pääsin sujauttamalla jalkaan mustat mummoankka-avokkaani uusien kenkäklipsien kera. Täydestä meni.

Koru sopii mainiosti myös tweedbleiserin rintataskuun.

En ollut nähnyt kenkäkoruja missään ainakaan 20 vuoteen, kun turkulainen jalkineliike Stella ilmoitti ottaneensa ne valikoimiinsa. Kaupan omistaja Tiia Vaaksjoki oli kuulemma etsinyt niitä messuilla kissojen ja koirien kanssa, kunnes tärppäsi.

Ranskalaiset Froufrouz-korut ovatkin tosi hienoja! Arkikäyttöön on pedantteja rusetteja, joista koiranhammaskuosiset myytiin loppuun alle aikayksikön. Juhlissa koreillaan strasseilla ja värikkäillä helmillä.

Tiia on tilannut klipsejä jo ainakin kertaalleen lisää. Nyt siis paljastui myös yksi turkulaisten naisten tunnetun tyylikkyyden takeista. Täällä osataan asustaa.

Klipsiä voi käyttää myös bleiserin kanssa, mekon pääntiessä, laukussa tai vaikka päähineessä. En ajatellut ostostilanteessa muuta kuin kenkiä, mutta havaitsin, että koru sopii mainiosti tweedbleiserini rintataskuun.

Blingbling sopii vuonna 2017 myös arkeen. Hyvää uutta vuotta!

--

Päivän kuvat: Kenkäkorut ballerinoissa ja avokkaissa sekä jakun rintapielessä.

p.s. Stellan nettisivuille tästä.

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tietyssä iässä olet, kun tiedät menettäneesi jotakin tärkeää ikääntymisen takia. Itse en enää pysty esimerkiksi kävelemään pitkiä matkoja. Olen krooninen kipupotilas ja minulla on verenpainetauti. Blogin vakioaiheita ovatkin krempat ja niiden hoidot sekä kaikenlainen kiukuttelu ja kummastelu. Erityisesti minua harmittaa, kun liikuntaa pidetään ratkaisuna vähän kaikkeen, vaikka minulle se toi elinikäiset vammat. Iloa minulle tuottavat kaunis koti ja vaatteet sekä parvekepuutahan hoito ja kukat. Kirjoitan vuorotellen näistä teemoista.

Olen Maija Rauha, 61-vuotias ja eläkkeellä perjantaisin. Kirjoittaminen on minulle sekä ammatti että harrastus. Tervetuloa tiettyyn ikään!

--

Oletko Facebookissa? Käy tykkäämässä Tietyssä iässä -sivusta, niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista blogikirjoituksista!

--

Tavoitat minut osoitteesta maijarauha@gmail.com

--

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
2017
2016
Sisältö jatkuu mainoksen alla