Porealtaassa istuu perjantai-iltana neljän miehen porukka ja yksi pariskunta. Ei auta, sekaan vain. Asetun ainoan vapaan suuttimen kohdalle, mutta veden paine vihlaisee heti takapuoltani ilkeästi. Eihän tässä voi olla! Professori O. taisi olla väärässä?

Professori sanoi, että jos olisimme jacuzzien luvatussa maassa Amerikassa, hän olisi heti määrännyt minulle kuntoutukseksi säännöllistä jacuzzin käyttöä. Porealtaan vesisuihku antaa kuulemma takapuolelle juuri sopivan kevyttä hierontaa. Sitä minä nyt olin täältä kylpylästä hakemassa, mutta eipä onnistunut.

Kun on tietyssä iässä, ei ole enää itsestään selvästi koko ajan seksiobjekti.

No, tyhmäkö olin? Eihän minun ollut pakko ottaa oppia noista röhnöttäjistä, jotka selvästikään eivät olleet ikinä kuulleet porealtaan kuntoutuskäytöstä. Suihkun voimakkuutta ei voinut säädellä, mutta saatoin säädellä etäisyyttäni suuttimesta.

Hivuttauduin kohti altaan keskustaa, jotta sain vesisuihkun kohdistumaan hierottaviin lihaksiin juuri sopivalla voimalla. Heiluttelin peppuani hitaasti vaihtaakseni suihkun paikkaa. Koska jouduin olemaan puolikyykyssä ja tukemaan käsiäni polviin, kaula-aukkoni avautui melko anteliaasti.

En tohtinut seurata, tuijottivatko miehet vai käänsivätkö katseensa pois. Koetin käyttäytyä kuin tekisin tätä joka päivä ja annoin mennä. 25-vuotiaana en ehkä olisi twistaillut yhtä vapautuneesti. Kun on tietyssä iässä, ei ole enää itsestään selvästi koko ajan seksiobjekti. Ei tarvitse välittää.

Professori O. kielsi uimisenkin. Ei saa potkia!

Kaksi poreallaskertaa sujui oikein hyvin, ja tuntui, että siitä oli ehkä apuakin. Uin ensin kymmenisen minuuttia ja pulahdin sitten poreisiin. Kolmannella kerralla oli kuitenkin uima-altaassa niin paljon väkeä, että koin välillä tarvetta uida muita karkuun. Minulla on surkeasta tekniikastani huolimatta melko hyvät potkut ja liuku, ja siksi pujottelu kohti väljempiä vesiä onnistuu.

Niin, mutta ne potkaisut. Ne olivat virhe.Takapuoleni tuli tämän kerran jälkeen tosi kipeäksi. Kun olin lauantaina uinut, olin kipeä vielä maanantaina professori O:n vastaanotolla. Niinpä hän kielsi uimisen! Ei saa potkia!

Voi, voi, voi! Mikä minua vaivaa? Onko aina pakko olla ensimmäinen ja paras, onko pakko rehkiä ja riuhtoa?  Minunhan piti tietää, että varovainen pitää olla.

Niin, mutta kun tuntui niin hyvältä käyttää lihaksiaan. Hyvä on sitten, ei ei, en rasita itseäni ainakaan ennen seuraavaa kertaa. Enkä ihan heti keksi, minkä liikuntalajin minulta voisi vielä kieltää.

--

Päivän kuvat: Sitrushedelmiä Turun kasvitieteellisen puutarhan kasvihuoneista.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tietyssä iässä olet, kun tiedät menettäneesi jotakin tärkeää ikääntymisen takia. Itse en enää pysty esimerkiksi kävelemään pitkiä matkoja, ja minulla on usein jännekipuja hamstring-syndrooman takia. Niinpä minusta ei tulekaan maraton- eikä joogamummoa, vaan tulee kukkamummo ja siirtolapuutarhuri. Päivitän blogia harvakseltaan, koska minulla on tällä erää vain vähän sanottavaa muusta kuin puutarhanhoidosta.

Olen Maija Rauha, 62-vuotias ja eläkkeellä perjantaisin. Tervetuloa tiettyyn ikään!

--

Oletko Facebookissa? Käy tykkäämässä Tietyssä iässä -sivusta, niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista blogikirjoituksista, mikäli algoritmien jumalat ovat suosiolliset!

--

Siirtolapuutarhapalstallani on oma kanava Instagramissa. Se löytyy nimellä villa_palanen. Kerron siellä mökin ja puutarhan kuulumisia useammin kuin täällä blogissa.

--

Tavoitat minut osoitteesta maijarauha@gmail.com

--

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
2017
2016
Sisältö jatkuu mainoksen alla