Eilen oli ensimmäinen kerta tämän blogin aikana, kun kirjoitusta ei syntynyt, vaikka niin ajattelin. Kävin läpi aihelistaani ja silmäilin puolitekoisia postauksia, mutta mikään ei sytyttänyt.

Olen tuskin pitänyt tätä edes mahdollisena. Ettei kirjoittaminen innosta. Että haluan vain katsella kukkakuvia, muistella kesää ja haaveilla valoisammista illoista.

Lukija kertoi pitävänsä tavastani kirjoittaa. Kävin tarkistamassa vanhoista postauksista, miten kirjoitan. Ei auttanut, pahensi vain. Juuri nyt ei sormenpäistä helise pieniä hupaisuuksia vain rannetta heilauttamalla.

Taitaa olla aika ottaa vapaata ja mennä sinne, mistä olen kotoisin. Metsään.

Minulla on hytinä, että jotakin uutta on matkalla minuun päin. Kun pää on tyhjä, ajatukset mahtuvat sisään.

--

Päivän kuvat: Harmaamalvikkeja, akileijoja ja ruusupapuja vanhan maalaistalon pihapiiristä.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tietyssä iässä olet, kun tiedät menettäneesi jotakin tärkeää ikääntymisen takia. Itse en enää pysty esimerkiksi kävelemään pitkiä matkoja, ja minulla on usein jännekipuja hamstring-syndrooman takia. Niinpä minusta ei tulekaan maraton- eikä joogamummoa, vaan tulee kukkamummo ja siirtolapuutarhuri. Päivitän blogia harvakseltaan, koska minulla on tällä erää vain vähän sanottavaa muusta kuin puutarhanhoidosta.

Olen Maija Rauha, 62-vuotias ja eläkkeellä perjantaisin. Tervetuloa tiettyyn ikään!

--

Oletko Facebookissa? Käy tykkäämässä Tietyssä iässä -sivusta, niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista blogikirjoituksista, mikäli algoritmien jumalat ovat suosiolliset!

--

Siirtolapuutarhapalstallani on oma kanava Instagramissa. Se löytyy nimellä villa_palanen. Kerron siellä mökin ja puutarhan kuulumisia useammin kuin täällä blogissa.

--

Tavoitat minut osoitteesta maijarauha@gmail.com

--

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
2017
2016
Sisältö jatkuu mainoksen alla