Kehuskelin jo aiemmassa postauksessani täällä, miten monikäyttöinen gaalamekkoni on. Pikkukirjava taipuu mainiosti arkiasuksi, kun sen yhdistää farkkuihin ja vetäisee vielä päälle neuleen.

En totta puhuen käytä käsin pestävää silkkitunikaa ihan joka päivä, mutta on hetkiä, joihin se tuo sopivaa kultareunaa. Jos esimerkiksi muuten ihan tavallisen työpäivän keskellä kilistellään konsernin toimitusjohtajan 60-vuotispäivän kunniaksi, niin pikkukirjava on ihan paikallaan.

Tunikan kanssa sopivat parhaiten pronssi- ja kultakorut. Kuvissa minulla on Kalevala Korun tuttu Kuutar-riipus pronssisena sekä lomamatkalla Kreetalta hankitut, kultaiset korvakorut.

Koru kuvaa kahta mehiläistä, jotka kuljettavat keskellään mettä tai hunajaa. Malli perustuu Chrysolakkoksesta, Malian palatsin läheltä tehtyyn arkeologiseen löytöön, ja se on kenties tunnetuin minolaista kulttuuria edustava koru.

Olen täysin tietoinen, että korut ovat korvissani ”väärin päin”.

 

Päivän kuvat: Pikkukirjava ja korut. Neule on Bodenilta, ikivanhat farkut merkkiä NYDJ, kello Calvin Klein ja nilkkurit Ecco. Juu, ja silmälasit Gucci.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tietyssä iässä olet, kun tiedät menettäneesi jotakin tärkeää ikääntymisen takia. Itse en enää pysty esimerkiksi kävelemään pitkiä matkoja. Olen krooninen kipupotilas ja minulla on verenpainetauti. Blogin vakioaiheita ovatkin krempat ja niiden hoidot sekä kaikenlainen kiukuttelu ja kummastelu. Erityisesti minua harmittaa, kun liikuntaa pidetään ratkaisuna vähän kaikkeen, vaikka minulle se toi elinikäiset vammat. Iloa minulle tuottavat kaunis koti ja vaatteet sekä parvekepuutahan hoito ja kukat. Kirjoitan vuorotellen näistä teemoista.

Olen Maija Rauha, 61-vuotias ja eläkkeellä perjantaisin. Kirjoittaminen on minulle sekä ammatti että harrastus. Tervetuloa tiettyyn ikään!

--

Oletko Facebookissa? Käy tykkäämässä Tietyssä iässä -sivusta, niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista blogikirjoituksista, mikäli algoritmien jumalat ovat suosiolliset!

--

Siirtolapuutarhapalstallani on oma kanava Instagramissa. Se löytyy nimellä villa_palanen. Kerron siellä mökin ja puutarhan kuulumisia useammin kuin täällä blogissa.

--

Tavoitat minut osoitteesta maijarauha@gmail.com

--

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
2017
2016
Sisältö jatkuu mainoksen alla