1.

En jaksanut enää jatkuvaa valvomista ja kipua. Olin ihan poikki, kun menin työterveyslääkärille kertomaan, että tämä kortti on nyt katsottu. Hän totesi, että olen ollut todella sinnikäs ja urhea ja suositteli kiireellistä leikkausta, koska kipulääkkeet ovat lakanneet vaikuttamasta.

2.

Jos vakuutusyhtiö suo, minut leikkaa yksi maan kokeneimmista ja taitavimmista jännekirurgeista, professori O. Uskon, että hän tietää mitä tekee.

3.

Kesällä kukaan ei odota, että kanssaihmiset olisivat koko ajan töissä. Iso osa sairauslomastani tulee menemään kuin huomaamatta, ja sijaisen tarve on pienempi kuin talvella.

4.

Kyynärsauvojen kanssa ei tarvitse liukastella, kuten talvella pitäisi. Ne pari viikkoa sujuvat nopeasti.

5.

Tarkenee vaikka peppu paljaana. Ei tarvitse kiskoa villahousuja leikkaushaavan päälle.

6.

Parveke tarjoaa sairauslomalaiselle ilmaista iloa ja kevyttä tekemistä. Paikallinen kauppias kustantaa sanomalehden 6 viikoksi ilmaiseksi, ja ehdin lukea sen!

7.

Professori O. lupasi, että pystyn istumaan joulukuussa lentokoneessa Malagaan asti. Yritän säästää sinne vähän kesälomaa. Voi olla, että siellä onnistuu jopa kävely!

--

Päivän kuvat: Mansikka kukkii parvekkeellani.

Kommentit (2)

MarjattaP
3/2 | 

Eipä taida sinulle enää  muusta olla apua kuin leikkauksesta, koska olet niin monet asiat kokeillut.   Toivottavasti aika tulee pian ja kaikki menee hyvin!

Maija
Liittynyt15.10.2015
4/2 | 

Sepä se, Marjatta. Työterveyslääkäri sanoi, että hoitovaihtoehdot ovat nyt niin kaventuneet, että leikkausta on hyvä harkita. Professori O. puolestaan  totesi, että tila on krooninen eikä hoidoista ole ollut olennaista apua, joten leikkaus on perusteltu. Saan huomenna tietää leikkauspäivän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tietyssä iässä olet, kun tiedät menettäneesi jotakin tärkeää ikääntymisen takia. Itse en enää pysty esimerkiksi kävelemään pitkiä matkoja, ja minulla on usein jännekipuja hamstring-syndrooman takia. Niinpä minusta ei tulekaan maraton- eikä joogamummoa, vaan tulee kukkamummo ja siirtolapuutarhuri. Päivitän blogia harvakseltaan, koska minulla on tällä erää vain vähän sanottavaa muusta kuin puutarhanhoidosta.

Olen Maija Rauha, 63-vuotias ja eläkkeellä perjantaisin. Tervetuloa tiettyyn ikään!

--

Oletko Facebookissa? Käy tykkäämässä Tietyssä iässä -sivusta, niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista blogikirjoituksista, mikäli algoritmien jumalat ovat suosiolliset!

--

Siirtolapuutarhapalstallani on oma kanava Instagramissa. Se löytyy nimellä villa_palanen. Kerron siellä mökin ja puutarhan kuulumisia useammin kuin täällä blogissa.

--

Tavoitat minut osoitteesta maijarauha@gmail.com

--

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
2017
2016
Sisältö jatkuu mainoksen alla