1.

En jaksanut enää jatkuvaa valvomista ja kipua. Olin ihan poikki, kun menin työterveyslääkärille kertomaan, että tämä kortti on nyt katsottu. Hän totesi, että olen ollut todella sinnikäs ja urhea ja suositteli kiireellistä leikkausta, koska kipulääkkeet ovat lakanneet vaikuttamasta.

2.

Jos vakuutusyhtiö suo, minut leikkaa yksi maan kokeneimmista ja taitavimmista jännekirurgeista, professori O. Uskon, että hän tietää mitä tekee.

3.

Kesällä kukaan ei odota, että kanssaihmiset olisivat koko ajan töissä. Iso osa sairauslomastani tulee menemään kuin huomaamatta, ja sijaisen tarve on pienempi kuin talvella.

4.

Kyynärsauvojen kanssa ei tarvitse liukastella, kuten talvella pitäisi. Ne pari viikkoa sujuvat nopeasti.

5.

Tarkenee vaikka peppu paljaana. Ei tarvitse kiskoa villahousuja leikkaushaavan päälle.

6.

Parveke tarjoaa sairauslomalaiselle ilmaista iloa ja kevyttä tekemistä. Paikallinen kauppias kustantaa sanomalehden 6 viikoksi ilmaiseksi, ja ehdin lukea sen!

7.

Professori O. lupasi, että pystyn istumaan joulukuussa lentokoneessa Malagaan asti. Yritän säästää sinne vähän kesälomaa. Voi olla, että siellä onnistuu jopa kävely!

--

Päivän kuvat: Mansikka kukkii parvekkeellani.

Kommentit (2)

MarjattaP
3/2 | 

Eipä taida sinulle enää  muusta olla apua kuin leikkauksesta, koska olet niin monet asiat kokeillut.   Toivottavasti aika tulee pian ja kaikki menee hyvin!

Maija
Liittynyt15.10.2015
4/2 | 

Sepä se, Marjatta. Työterveyslääkäri sanoi, että hoitovaihtoehdot ovat nyt niin kaventuneet, että leikkausta on hyvä harkita. Professori O. puolestaan  totesi, että tila on krooninen eikä hoidoista ole ollut olennaista apua, joten leikkaus on perusteltu. Saan huomenna tietää leikkauspäivän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tietyssä iässä olet, kun tiedät menettäneesi jotakin tärkeää ikääntymisen takia. Itse en enää pysty esimerkiksi kävelemään pitkiä matkoja. Olen krooninen kipupotilas ja minulla on verenpainetauti. Blogin vakioaiheita ovatkin krempat ja niiden hoidot sekä kaikenlainen kiukuttelu ja kummastelu. Erityisesti minua harmittaa, kun liikuntaa pidetään ratkaisuna vähän kaikkeen, vaikka minulle se toi elinikäiset vammat. Iloa minulle tuottavat kaunis koti ja vaatteet sekä parvekepuutahan hoito ja kukat. Kirjoitan vuorotellen näistä teemoista.

Olen Maija Rauha, 61-vuotias ja eläkkeellä perjantaisin. Kirjoittaminen on minulle sekä ammatti että harrastus. Tervetuloa tiettyyn ikään!

--

Oletko Facebookissa? Käy tykkäämässä Tietyssä iässä -sivusta, niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista blogikirjoituksista!

--

Tavoitat minut osoitteesta maijarauha@gmail.com

--

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
2017
2016
Sisältö jatkuu mainoksen alla