Ainakin kaksi lukijaa on ollut kiinnostunut ryijystäni, jonka mainitsin kutomistekstissä. Koin yleisön paineen niin kovaksi, että päätin ottaa tekeleestä muutaman kuvan. Se kun on minun mielestäni paljon kauniimpi seinälläni kuin Käsityön Ystävien kuvassa.

 

 

Ryijyn tekijä ilmoittautuu sen kääntöpuolella. Suunnittelijahan on Eva Mannerheim-Sparre, joka ei antanut ryijylle mitään nimeä. Sitä kutsutaan luetteloissa kuitenkin nimellä Eva.

 

Juu ei, en kuvanut ryijyä aidossa, kiinnostavassa ympäristössään, koska se olisi voinut olla vähän liiankin kiinnostavaa. Olisi pitänyt siivota ensin.

Olin ryijystä tosi ylpeä jo sen valmistuessa. Pidin sen kunniaksi muistaakseni isot bileet 40 neliön asunnossani, jonka ehdoton kohokohta ryijy oli.

Kommentit (1)

JattaM

Hyvä että laitoit kuvia omasta ryijystäsi, se on todella paljon kauniimpi kuin Käsityön Ystävien kuvassa. Värit tulevat nyt paremmin esille. Tyylikäs kokonaisuus. Aika hauska ajatus: ryijybileet kun työ on valmis! Sitähän voi soveltaa moneen muuhunkin tehtävään, sekä mieluisaan että niihin toisiin.

Seuraa 

Tietyssä iässä olet, kun tiedät menettäneesi jotakin tärkeää ikääntymisen takia, eikä se jokin tule enää koskaan takaisin. Minä menetin terveyteni, yöuneni, juoksemisen, joogan, 7 pahvilaatikollista huolellisesti kerättyjä vaatteita ja identiteettini.

Vastalahjaksi sain krooniset kivut ja 15 kiloa läskiä sekä vakaumuksen, että ikä on kaikkea muuta kuin numero. Nukun jo paremmin enkä enää tarvitse kipulääkkeitä päivittäin, mutta toivon, että pystyn vielä joskus kävelemään yli puoli tuntia kerralla.

Blogi kertoo kaikesta, mitä tietty ikä mukanaan tuo: ainakin krempoista ja niiden hoitamisesta lääkkeellisin ja lääkkeettömin keinoin, uuden vaatevaraston keräämisestä, kodinhoidosta ja parvekepuutarhan vaalimisesta. Vähän myös kiukusta, joka herää, kun joka puolella kehotetaan ikääntyviä liikkumaan. Ikään kuin se olisi ratkaisu kaikkeen.

Tietyssä iässä -blogi jatkaa  Dementin omainen -blogini ja Parveke länteen -blogini jalanjäljillä, mutta aihepiiri on laajempi. Olen Maija Rauha, 57-vuotias brunetti. Kirjoittaminen on minulle sekä ammatti että harrastus. Tervetuloa tiettyyn ikään!

--

Oletko Facebookissa? Käy tykkäämässä Tietyssä iässä -sivusta, niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista blogikirjoituksista!

--

Tavoitat minut osoitteesta maijarauha@gmail.com

--

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram