Ainakin kaksi lukijaa on ollut kiinnostunut ryijystäni, jonka mainitsin kutomistekstissä. Koin yleisön paineen niin kovaksi, että päätin ottaa tekeleestä muutaman kuvan. Se kun on minun mielestäni paljon kauniimpi seinälläni kuin Käsityön Ystävien kuvassa.

 

 

Ryijyn tekijä ilmoittautuu sen kääntöpuolella. Suunnittelijahan on Eva Mannerheim-Sparre, joka ei antanut ryijylle mitään nimeä. Sitä kutsutaan luetteloissa kuitenkin nimellä Eva.

 

Juu ei, en kuvanut ryijyä aidossa, kiinnostavassa ympäristössään, koska se olisi voinut olla vähän liiankin kiinnostavaa. Olisi pitänyt siivota ensin.

Olin ryijystä tosi ylpeä jo sen valmistuessa. Pidin sen kunniaksi muistaakseni isot bileet 40 neliön asunnossani, jonka ehdoton kohokohta ryijy oli.

Kommentit (1)

JattaM
2/1 | 

Hyvä että laitoit kuvia omasta ryijystäsi, se on todella paljon kauniimpi kuin Käsityön Ystävien kuvassa. Värit tulevat nyt paremmin esille. Tyylikäs kokonaisuus. Aika hauska ajatus: ryijybileet kun työ on valmis! Sitähän voi soveltaa moneen muuhunkin tehtävään, sekä mieluisaan että niihin toisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tietyssä iässä olet, kun tiedät menettäneesi jotakin tärkeää ikääntymisen takia. Itse en enää pysty esimerkiksi kävelemään pitkiä matkoja. Olen krooninen kipupotilas ja minulla on verenpainetauti. Blogin vakioaiheita ovatkin krempat ja niiden hoidot sekä kaikenlainen kiukuttelu ja kummastelu. Erityisesti minua harmittaa, kun liikuntaa pidetään ratkaisuna vähän kaikkeen, vaikka minulle se toi elinikäiset vammat. Iloa minulle tuottavat kaunis koti ja vaatteet sekä parvekepuutahan hoito ja kukat. Kirjoitan vuorotellen näistä teemoista.

Olen Maija Rauha, 60-vuotias ja eläkkeellä perjantaisin. Kirjoittaminen on minulle sekä ammatti että harrastus. Tervetuloa tiettyyn ikään!

--

Oletko Facebookissa? Käy tykkäämässä Tietyssä iässä -sivusta, niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista blogikirjoituksista!

--

Tavoitat minut osoitteesta maijarauha@gmail.com

--

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
2017
2016
Sisältö jatkuu mainoksen alla