Tykkään katsoa Unelmien poikamies-, Unelmien poikamiestyttö- ja Bachelor Suomi -tv-sarjoja. On koukuttavaa seurata aivan lähietäisyydeltä, miten ihmiseläimen kiima kehittyy. Sillä kiiman herättämisestä ja vaalimisesta niissä minun nähdäkseni on kysymys. Seksuaalinen turhautuminen on vain paketoitu ihastumisen, rakastumisen ja elämänkumppanin etsinnän käärepaperiin.

Poikamiehen, poikamiestytön tai bachelorin tehtävä sarjassa on saada mahdollisimman monen kilpailijan kiima syttymään. Jos hän ei pysty siihen, hän on huono poikamiestyttö tai bachelor. Muistatte varmaan Ashleyn, jolle tämä oli todellinen Akilleen kantapää. Hän pelkäsi koko ajan, että joku kilpailijoista jättäisi kuvaukset kesken, koska hän arveli, ettei hän pienine rintoineen olisi aivan jokaisen miehen unelmien seksikumppani. Hän myös ihastui juuri siihen pahaan poikaan, joka teeskenteli voimakkainta kiimaa, vaikkei oikeasti ollut kiinnostunut tytöstä.

Perusasetelma on kiiman kannalta pomminvarma. Ajatelkaa nyt: eristetään parhaassa hedelmällisyytensä kukoistuksessa olevat nuoret ihmiset ulkomaailmasta. Kilpailijat elävät niin tiiviisti keskenään, että masturbointikin on varmaan vaikeaa. Heidän seksuaalisuudelleen esitellään vain yksi kohde, jonka ohjelman tuottajat ovat valinneet ja paketoineet mahdollisimman virittäväksi. Totta kai heitä alkaa haluttaa. Seksihän on yksi ihmisen fyysisistä perustarpeista.

On väistämätöntä, että alat haluta kumppania, jonka kanssa olet kokenut jotakin äärimmäisen jännittävää - josta tietenkin vielä olet selviytynyt tämän samaisen kumppanin tuella.

Kiiman kohdetta saa tavata vain olosuhteissa, jotka on suunniteltu ihastumisen kannalta otollisiksi. Treffeillä koetaan yhdessä niin ihania ja jännittävä asioita kuin mihin tuotantotiimillä on ollut varaa, ja joka tapauksessa treffit ovat kaivattua vaihtelua asuntola-asumiseen. Yhdysvaltain versiossa käytetään usein taitavasti hyväksi sitä, että kauhu ja himo koetaan aivoissa samalla alueella. On väistämätöntä, että alat haluta kumppania, jonka kanssa olet kokenut jotakin äärimmäisen jännittävää - josta tietenkin vielä olet selviytynyt tämän samaisen kumppanin tuella. Jo pelkästään pudotuksiin liittyvä jännitys ja sen laukeaminen nostattavat kiimaa.

Bachelorin tai bacheloretten kuuluu ylläpitää kilpailijoiden halua käytöksellään. Mitä useampaa hän suutelee, sitä parempi. Selibaatissa ja eristyksissä asuville kilpailijoille bachelorin kosketukset ovat lähes ainoa sallittu tapa purkaa stressiä. Kosketus on sellaiseen tehokas keino, joten ei ole mikään ihme, että useimmat kilpailijat koukuttuvat nopeasti ja täydellisesti. He haluavat yhä uudelleen kiiman kohteen syliin ja alkavat kiukutella stressaantuneina, jos mahdollisuuksia yhdessäoloon ei järjesty.

Jos joku kilpailijoista tuntuu hieman vetäytyvän eikä vaikuta yhtä halukkaalta kuin muut, poikamies/tyttö järjestää hänen kanssaan tapaamisen, jossa vakuuttelee sanoin ja teoin, miten ihana tämä on ja miten tärkeää on, että juuri tämä pysyy mukana. Näin tietenkin siksi, että kyseessä on televisio-ohjelma. Poikamiehellä/tytöllä pitää olla valinnan varaa ja meillä katsojilla seurattavaa.

Kun miesparka kärvisteli ties monettako päivää tai viikkoa yksinäisessä munkinkammiossaan, nainen rikkoi ohjelman sääntöjä ja yksinkertaisesti meni tarjoamaan tälle seksiä.

Poikamies/tytöltä ohjelmanteko vaatii hyvää impulssikontrollia. Hänen ainoa tehtävänsä on viettää aikaa seksikkäästi pukeutuneiden, osittain ulkonäkönsä takia ohjelmaan valittujen ja seksuaalisesti turhautuneiden naisten tai miesten kanssa. Hänen tosiaankin tulee flirttailla kilpailijoiden kanssa, kosketella heitä ja kannustaa heitä ”vapautumaan” eli tulemaan iholle ja tunnustamaan ihastuksensa, lopulta jopa rakkautensa. Silti seksi on kielletty ilmeisesti aivan viimeistä vaihetta lukuun ottamatta. Täytyisi olla hormonitoiminnassa vikaa, ellei kiima noissa olosuhteissa heräisi. Useimmiten bachelor/ette näyttää uskovan lopulta ihan tosissaan olevansa menossa naimisiin kiimansa kohteen kanssa.

Yleensä bachelor/etten valinta on ryhmän kaunein nainen tai komein mies. Sehän on selvää, kun kiima ratkaisee. Matelijanaivomme tunnistavat kyllä geenit, joista syntyy kauniita jälkeläisiä. Suloisten pienokaisten eloonjäämisen mahdollisuudet ovat kautta vuosituhansien olleet paremmat kuin rumien pentujen, koska söpöläiset herättävät useammin myös ulkopuolisten hoivaamisvietin.

Hiljattain Suomessa nähdyssä Unelmien poikamiehen kaudessa yksi kilpailijoista ymmärsi muita naisia selvemmin, mistä touhussa on kysymys. Kun miesparka kärvisteli ties monettako päivää tai viikkoa turhautuneena yksinäisessä munkinkammiossaan, nainen rikkoi ohjelman sääntöjä ja yksinkertaisesti meni tarjoamaan seksiä - kuutamouinnin verukkeella. Mies jäi koukkuun välittömästi. Kun kiima oli löytänyt kohteen, ei merkinnyt en enää mitään, että nainen oli laskelmoiva bitch, josta muut kilpailijat varoittivat jopa oman kilpailumenestyksensä uhraten. Mikään muu ei enää kelvannut. Oli pakko saada.

Kun pelin kulku on näin suoraviivainen ja ennustettava, on oikeastaan vähän outoa, että sitä jaksaa katsoa aina uudelleen. Tosin katsovathan monet kovempaakin pornoa. Matelijanaivot meillä on kaikilla, vielä tietyssä iässäkin.

--

Päivän kuvat: Orkideoja Turun ylipiston kasvitieteellisestä puutarhasta.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tietyssä iässä olet, kun tiedät menettäneesi jotakin tärkeää ikääntymisen takia. Itse en enää pysty esimerkiksi kävelemään pitkiä matkoja, ja minulla on usein jännekipuja hamstring-syndrooman takia. Niinpä minusta ei tulekaan maraton- eikä joogamummoa, vaan tulee kukkamummo ja siirtolapuutarhuri. Päivitän blogia harvakseltaan, koska minulla on tällä erää vain vähän sanottavaa muusta kuin puutarhanhoidosta.

Olen Maija Rauha, 62-vuotias ja eläkkeellä perjantaisin. Tervetuloa tiettyyn ikään!

--

Oletko Facebookissa? Käy tykkäämässä Tietyssä iässä -sivusta, niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista blogikirjoituksista, mikäli algoritmien jumalat ovat suosiolliset!

--

Siirtolapuutarhapalstallani on oma kanava Instagramissa. Se löytyy nimellä villa_palanen. Kerron siellä mökin ja puutarhan kuulumisia useammin kuin täällä blogissa.

--

Tavoitat minut osoitteesta maijarauha@gmail.com

--

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
2017
2016
Sisältö jatkuu mainoksen alla