Sitä luulisi, että pitkä, väljä paita on hyvä vaate ylipainoiselle. Tosiasiassa se sopii parhaiten hoikille. Monta kertaa olen kaupassa kokeillut, mutta peilikuva on kertonut, että kannattaa jättää ostamatta. Kerran tilasin nettikaupasta, ja vuoden kuluttua vein UFFin laatikkoon käytettyäni tuskin lainkaan.

Nyt on selvinnyt, etten vain taaskaan osannut ostaa oikein. Kyllä pitkä paita on oikein pukeva, mutta se ei saa olla väljä. Sen pitää istua yhtä tarkasti kuin kotelomekon. Sellaisena pitkä paita on kurvikkaallakin ihan hyvä, usein parempi kuin normaalipituinen.

Tilasin tämän Bodenin pitkän paidan samasta alennusmyynnistä kuin kukkapuseron. Ajattelin, ettei mene paljon rahaa hukkaan, vaikka tulisi hutikin. Mutta tämä onkin yllättävä hitti. Väri on kaunis ja sopii nykyiseen hiusväriini. Lisäksi yhdistelymahdollisuuksia on paljon.

Kekkasin kokeilla paitaa kesällä kutomani pitsineuleen kanssa. Nythän on taas tullut muotiin, että lyhythihainen vaate puetaan pitkähihaisen päälle. Myös paidan helmat pilkottavat neuleen alta. Viihdyn asussa hyvin.

Korumuotoilija Johanna Rantalainen on valmistanut kuvan kaulakorun hopeasta ja aprikoosin kivistä. Lisää Johannan koruja löytyy täältä.

Tästäkin asusta otettiin kokovartalokuvia, mutta niistä tuli valitettavasti julkaisukelvottomia. Olin juuri vetäissyt neuleen pois paidan päältä, enkä kokovartalopeilin puuttuessa huomannut, että paita oli tarttunut ikävästi kiinni kehoon. Olisi pitänyt nykäistä paitaa kevyesti helmasta.

Kaulustakin olisi voinut suoristaa ja hihan halkion napin kiinnittää. Tarvitsen stylistin!

--

Samanlaisen paidan voi yhä ostaa Bodenilta täältä.

Vastaavia on tarjolla myös esimerkiksi Zalandolla (tuolta näyttää, kun paita on liian väljä) ja Peter Hahnilla

--

Päivän kuvat: Putkifirma säilyttää taustalla olevassa kontissa tarvikkeitaan.

Kommentit (2)

aboflickan
3/2 | 

Tuo sininen paita on minusta klassikko, sopii aina ja kaikkialle ! Mika eniten kiinnitti huomiotani oli korusi, olen nahnyt samantapaisia ja isoimmista hedelman kivista, tosi upeita ! Hyvaa jatkoa toispual jokke !

Maija
Liittynyt15.10.2015
4/2 | 

Samaa mieltä, aboflickan. Valkoista paitaa pidetään klassikkona, mutta sininen on oikeasti vielä kätevämpi! Asun tosiaan toispual jokke - itse taidat siis asua silpual! Mutta enää muutama yö, ja vaihdan puolta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tietyssä iässä olet, kun tiedät menettäneesi jotakin tärkeää ikääntymisen takia. Itse en enää pysty esimerkiksi kävelemään pitkiä matkoja, ja minulla on usein jännekipuja hamstring-syndrooman takia. Niinpä minusta ei tulekaan maraton- eikä joogamummoa, vaan tulee kukkamummo ja siirtolapuutarhuri. Päivitän blogia harvakseltaan, koska minulla on tällä erää vain vähän sanottavaa muusta kuin puutarhanhoidosta.

Olen Maija Rauha, 63-vuotias ja eläkkeellä perjantaisin. Tervetuloa tiettyyn ikään!

--

Oletko Facebookissa? Käy tykkäämässä Tietyssä iässä -sivusta, niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista blogikirjoituksista, mikäli algoritmien jumalat ovat suosiolliset!

--

Siirtolapuutarhapalstallani on oma kanava Instagramissa. Se löytyy nimellä villa_palanen. Kerron siellä mökin ja puutarhan kuulumisia useammin kuin täällä blogissa.

--

Tavoitat minut osoitteesta maijarauha@gmail.com

--

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
2017
2016
Sisältö jatkuu mainoksen alla