Sain lukijalta palautetta, että blogini saisi sisältää vähemmän vaivoja ja enemmän seksiä ja nuorten miesten vokottelua.

Kuulkaas nyt tekin. Blogini tuoteseloste on tuossa oikealla. Luvataanko siinä kamasutraa tai tuhannen ja yhden yön tarinoita?

Ei luvata. Tässä blogissa pysytään pääosin totuudessa. Kipupotilaan elämässä trapetsitaiteilu ja nuoret miehet eivät ole olennaisessa osassa. Jos olisivat, tuskin pitäisin blogia.

Katsokaa tuota kuvaa. Vuonna 1998 tähän aikaan tummanruskeille hiuksilleni kiinnitettiin vaaleaa tiaraa, ja kohta kävelin tuon miehen kanssa kirkon keskikäytävää alttarille Pomp & Circumstancen soidessa. Olin onnellinen. Ja kuten kuvasta näkyy, hän on tänäänkin my cup of tea.

--

Päivän kuva: Gravetye Manorin puutarhassa illallisen jälkeen.

Kommentit (7)

MarjattaP
8/7 | 

Jassoo!  Tietyssä iässä siis pitäisi olla enemmän seksiä ja miesten vokottelua!!  Voi herttinen sentään!  Olisikohan SE tietty ikä jo ollut ja mennyt.  Siis sinunkin iässäsi.  Minusta puhumattakaan.  Ihana kuva tuossa yläpuolella!  Siitä henkii monenlaisia asioita. 

Kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle!  Toivottavasti kuntoutumisesi edistyy. 

Maija
Liittynyt15.10.2015
9/7 | 

Niinpä niin Marjatta, nähtävästi lukijoilla elää toivo, että edes jollakulla olisi vielä tässäkin iässä jotakin kerrottavaa noista asioista. Onhan se tavallaan kaunis ajatus. Kaikkea hyvää sinunkin vuoteesi!

Käyttäjä2473_0
Liittynyt7.10.2015
10/7 | 

Tämä oli tosi ihana postaus, toi iloa päivään! Kiitos Maija! 😀Eihän me nyt vielä fossiilejakaan olla, mutta aika arka aihe olisi kirjoittaa omalla nimellä ( ja kuva lla! ) 55-vuotiaan villeistä seikkailuista, jos sellaisia olisikin.😆

Maija
Liittynyt15.10.2015
12/7 | 

Kiitos Leila! Tämä taitaakin olla luetuin postaukseni tähän asti. Nähtävästi riittää, että mainitsee sanan seksi!

Älykäs nainen
14/7 | 

Seksi on parhaimmillaan yli 60 v. Siitä eteenpäin naisella ja nuorempiälykäs haluaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tietyssä iässä olet, kun tiedät menettäneesi jotakin tärkeää ikääntymisen takia. Itse en enää pysty esimerkiksi kävelemään pitkiä matkoja, ja minulla on usein jännekipuja hamstring-syndrooman takia. Niinpä minusta ei tulekaan maraton- eikä joogamummoa, vaan tulee kukkamummo ja siirtolapuutarhuri. Päivitän blogia harvakseltaan, koska minulla on tällä erää vain vähän sanottavaa muusta kuin puutarhanhoidosta.

Olen Maija Rauha, 62-vuotias ja eläkkeellä perjantaisin. Tervetuloa tiettyyn ikään!

--

Oletko Facebookissa? Käy tykkäämässä Tietyssä iässä -sivusta, niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista blogikirjoituksista, mikäli algoritmien jumalat ovat suosiolliset!

--

Siirtolapuutarhapalstallani on oma kanava Instagramissa. Se löytyy nimellä villa_palanen. Kerron siellä mökin ja puutarhan kuulumisia useammin kuin täällä blogissa.

--

Tavoitat minut osoitteesta maijarauha@gmail.com

--

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
2017
2016
Sisältö jatkuu mainoksen alla