Sain lukijalta palautetta, että blogini saisi sisältää vähemmän vaivoja ja enemmän seksiä ja nuorten miesten vokottelua.

Kuulkaas nyt tekin. Blogini tuoteseloste on tuossa oikealla. Luvataanko siinä kamasutraa tai tuhannen ja yhden yön tarinoita?

Ei luvata. Tässä blogissa pysytään pääosin totuudessa. Kipupotilaan elämässä trapetsitaiteilu ja nuoret miehet eivät ole olennaisessa osassa. Jos olisivat, tuskin pitäisin blogia.

Katsokaa tuota kuvaa. Vuonna 1998 tähän aikaan tummanruskeille hiuksilleni kiinnitettiin vaaleaa tiaraa, ja kohta kävelin tuon miehen kanssa kirkon keskikäytävää alttarille Pomp & Circumstancen soidessa. Olin onnellinen. Ja kuten kuvasta näkyy, hän on tänäänkin my cup of tea.

--

Päivän kuva: Gravetye Manorin puutarhassa illallisen jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

MarjattaP
1/6 | 

Jassoo!  Tietyssä iässä siis pitäisi olla enemmän seksiä ja miesten vokottelua!!  Voi herttinen sentään!  Olisikohan SE tietty ikä jo ollut ja mennyt.  Siis sinunkin iässäsi.  Minusta puhumattakaan.  Ihana kuva tuossa yläpuolella!  Siitä henkii monenlaisia asioita. 

Kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle!  Toivottavasti kuntoutumisesi edistyy. 

Maija
Liittynyt15.10.2015
2/6 | 

Niinpä niin Marjatta, nähtävästi lukijoilla elää toivo, että edes jollakulla olisi vielä tässäkin iässä jotakin kerrottavaa noista asioista. Onhan se tavallaan kaunis ajatus. Kaikkea hyvää sinunkin vuoteesi!

Leila
Liittynyt7.10.2015
3/6 | 

Tämä oli tosi ihana postaus, toi iloa päivään! Kiitos Maija! 😀Eihän me nyt vielä fossiilejakaan olla, mutta aika arka aihe olisi kirjoittaa omalla nimellä ( ja kuva lla! ) 55-vuotiaan villeistä seikkailuista, jos sellaisia olisikin.😆

Leila

Maija
Liittynyt15.10.2015
5/6 | 

Kiitos Leila! Tämä taitaakin olla luetuin postaukseni tähän asti. Nähtävästi riittää, että mainitsee sanan seksi!

Leila
Liittynyt7.10.2015

Taikasana😁Ha ha..Huomasin juuri, että
blogini fb-sivulla, postauksellasi on ollut n.1200 lukijaa. .😀

Leila

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tietyssä iässä olet, kun tiedät menettäneesi jotakin tärkeää ikääntymisen takia. Itse en enää pysty esimerkiksi kävelemään pitkiä matkoja. Olen krooninen kipupotilas ja minulla on juuri todettu verenpainetauti. Blogin vakioaiheita ovatkin krempat ja niiden hoidot sekä kaikenlainen haikailu ja kiukuttelu. Erityisesti minua harmittaa, kun liikuntaa pidetään ratkaisuna vähän kaikkeen, vaikka minulle se toi elinikäiset vammat. Iloa minulle tuottavat kaunis koti ja vaatteet sekä parvekepuutahan hoito ja kukat. Nämä aiheet näkyvät myös blogissani.

Olen Maija Rauha, 59. Kirjoittaminen on minulle sekä ammatti että harrastus. Tervetuloa tiettyyn ikään!

--

Oletko Facebookissa? Käy tykkäämässä Tietyssä iässä -sivusta, niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista blogikirjoituksista!

--

Tavoitat minut osoitteesta maijarauha@gmail.com

--

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016