Sain lukijalta palautetta, että blogini saisi sisältää vähemmän vaivoja ja enemmän seksiä ja nuorten miesten vokottelua.

Kuulkaas nyt tekin. Blogini tuoteseloste on tuossa oikealla. Luvataanko siinä kamasutraa tai tuhannen ja yhden yön tarinoita?

Ei luvata. Tässä blogissa pysytään pääosin totuudessa. Kipupotilaan elämässä trapetsitaiteilu ja nuoret miehet eivät ole olennaisessa osassa. Jos olisivat, tuskin pitäisin blogia.

Katsokaa tuota kuvaa. Vuonna 1998 tähän aikaan tummanruskeille hiuksilleni kiinnitettiin vaaleaa tiaraa, ja kohta kävelin tuon miehen kanssa kirkon keskikäytävää alttarille Pomp & Circumstancen soidessa. Olin onnellinen. Ja kuten kuvasta näkyy, hän on tänäänkin my cup of tea.

--

Päivän kuva: Gravetye Manorin puutarhassa illallisen jälkeen.

Kommentit (6)

MarjattaP

Jassoo!  Tietyssä iässä siis pitäisi olla enemmän seksiä ja miesten vokottelua!!  Voi herttinen sentään!  Olisikohan SE tietty ikä jo ollut ja mennyt.  Siis sinunkin iässäsi.  Minusta puhumattakaan.  Ihana kuva tuossa yläpuolella!  Siitä henkii monenlaisia asioita. 

Kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle!  Toivottavasti kuntoutumisesi edistyy. 

Maija
Liittynyt15.10.2015

Niinpä niin Marjatta, nähtävästi lukijoilla elää toivo, että edes jollakulla olisi vielä tässäkin iässä jotakin kerrottavaa noista asioista. Onhan se tavallaan kaunis ajatus. Kaikkea hyvää sinunkin vuoteesi!

Leila
Liittynyt7.10.2015

Tämä oli tosi ihana postaus, toi iloa päivään! Kiitos Maija! 😀Eihän me nyt vielä fossiilejakaan olla, mutta aika arka aihe olisi kirjoittaa omalla nimellä ( ja kuva lla! ) 55-vuotiaan villeistä seikkailuista, jos sellaisia olisikin.😆

Leila

Maija
Liittynyt15.10.2015

Kiitos Leila! Tämä taitaakin olla luetuin postaukseni tähän asti. Nähtävästi riittää, että mainitsee sanan seksi!

Leila
Liittynyt7.10.2015

Taikasana😁Ha ha..Huomasin juuri, että
blogini fb-sivulla, postauksellasi on ollut n.1200 lukijaa. .😀

Leila

Seuraa 

Tietyssä iässä olet, kun tiedät menettäneesi jotakin tärkeää ikääntymisen takia, eikä se jokin tule enää koskaan takaisin. Minä menetin terveyteni, yöuneni, juoksemisen, joogan, 7 pahvilaatikollista huolellisesti kerättyjä vaatteita ja identiteettini.

Vastalahjaksi sain krooniset kivut ja 15 kiloa läskiä sekä vakaumuksen, että ikä on kaikkea muuta kuin numero. Nukun jo paremmin enkä enää tarvitse kipulääkkeitä päivittäin, mutta toivon, että pystyn vielä joskus kävelemään yli puoli tuntia kerralla.

Blogi kertoo kaikesta, mitä tietty ikä mukanaan tuo: ainakin krempoista ja niiden hoitamisesta lääkkeellisin ja lääkkeettömin keinoin, uuden vaatevaraston keräämisestä, kodinhoidosta ja parvekepuutarhan vaalimisesta. Vähän myös kiukusta, joka herää, kun joka puolella kehotetaan ikääntyviä liikkumaan. Ikään kuin se olisi ratkaisu kaikkeen.

Tietyssä iässä -blogi jatkaa  Dementin omainen -blogini ja Parveke länteen -blogini jalanjäljillä, mutta aihepiiri on laajempi. Olen Maija Rauha, 57-vuotias brunetti. Kirjoittaminen on minulle sekä ammatti että harrastus. Tervetuloa tiettyyn ikään!

--

Oletko Facebookissa? Käy tykkäämässä Tietyssä iässä -sivusta, niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista blogikirjoituksista!

--

Tavoitat minut osoitteesta maijarauha@gmail.com

--

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram