Näiden kuvien myötä Tietyssä iässä toivottaa lukijoilleen hyvää joulua. Onnistukoon kinkku, kalkkuna tai pähkinämureke, loistakoot lasten ja vanhusten silmät ja koittakoon kaivattu lepo.

Tietyssä iässä jouluun liittyy usein sekä menetyksiä että uusia alkuja. Jollakulla meistä on joulussaan ensi kertaa tyhjä paikka siinä, missä viime vuonna istui joku tärkeä. Se surettaa. Joku poika tai tytär päättää viettää tänä vuonna joulun poissa kotoa. Se voi harmittaa, ja ikäväkin tulee.Toisten joulu tuo mukanaan iloisia uutisia: vävyn, miniän tai vaikka vauvan. Ja sitten on niitä, jotka viettävät joulun yksin.

Kaikille lähetän lämpimän ajatuksen. Me vietämme  joulua kaikki saman tähtitaivaan alla, nuoret, vanhat ja keski-ikäiset, muista ominaisuuksista puhumattakaan. Tulkoon rauha ja ihmisille hyvä tahto. Tulkoon todellinen joulu.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tietyssä iässä olet, kun tiedät menettäneesi jotakin tärkeää ikääntymisen takia. Itse en enää pysty esimerkiksi kävelemään pitkiä matkoja, ja minulla on usein jännekipuja hamstring-syndrooman takia. Niinpä minusta ei tulekaan maraton- eikä joogamummoa, vaan tulee kukkamummo ja siirtolapuutarhuri. Päivitän blogia harvakseltaan, koska minulla on tällä erää vain vähän sanottavaa muusta kuin puutarhanhoidosta.

Olen Maija Rauha, 62-vuotias ja eläkkeellä perjantaisin. Tervetuloa tiettyyn ikään!

--

Oletko Facebookissa? Käy tykkäämässä Tietyssä iässä -sivusta, niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista blogikirjoituksista, mikäli algoritmien jumalat ovat suosiolliset!

--

Siirtolapuutarhapalstallani on oma kanava Instagramissa. Se löytyy nimellä villa_palanen. Kerron siellä mökin ja puutarhan kuulumisia useammin kuin täällä blogissa.

--

Tavoitat minut osoitteesta maijarauha@gmail.com

--

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
2017
2016
Sisältö jatkuu mainoksen alla