Näiden kuvien myötä Tietyssä iässä toivottaa lukijoilleen hyvää joulua. Onnistukoon kinkku, kalkkuna tai pähkinämureke, loistakoot lasten ja vanhusten silmät ja koittakoon kaivattu lepo.

Tietyssä iässä jouluun liittyy usein sekä menetyksiä että uusia alkuja. Jollakulla meistä on joulussaan ensi kertaa tyhjä paikka siinä, missä viime vuonna istui joku tärkeä. Se surettaa. Joku poika tai tytär päättää viettää tänä vuonna joulun poissa kotoa. Se voi harmittaa, ja ikäväkin tulee.Toisten joulu tuo mukanaan iloisia uutisia: vävyn, miniän tai vaikka vauvan. Ja sitten on niitä, jotka viettävät joulun yksin.

Kaikille lähetän lämpimän ajatuksen. Me vietämme  joulua kaikki saman tähtitaivaan alla, nuoret, vanhat ja keski-ikäiset, muista ominaisuuksista puhumattakaan. Tulkoon rauha ja ihmisille hyvä tahto. Tulkoon todellinen joulu.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tietyssä iässä olet, kun tiedät menettäneesi jotakin tärkeää ikääntymisen takia. Itse en enää pysty esimerkiksi kävelemään pitkiä matkoja. Olen krooninen kipupotilas ja minulla on verenpainetauti. Blogin vakioaiheita ovatkin krempat ja niiden hoidot sekä kaikenlainen kiukuttelu ja kummastelu. Erityisesti minua harmittaa, kun liikuntaa pidetään ratkaisuna vähän kaikkeen, vaikka minulle se toi elinikäiset vammat. Iloa minulle tuottavat kaunis koti ja vaatteet sekä parvekepuutahan hoito ja kukat. Kirjoitan vuorotellen näistä teemoista.

Olen Maija Rauha, 61-vuotias ja eläkkeellä perjantaisin. Kirjoittaminen on minulle sekä ammatti että harrastus. Tervetuloa tiettyyn ikään!

--

Oletko Facebookissa? Käy tykkäämässä Tietyssä iässä -sivusta, niin saat uutisvirtaasi tiedon uusista blogikirjoituksista!

--

Tavoitat minut osoitteesta maijarauha@gmail.com

--

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
2017
2016
Sisältö jatkuu mainoksen alla